Collectief Arbeidsrecht Pensioenrecht Verzekeringsrecht
Bedrijfstakpensioenfonds wet- en regelgeving

André Reinders

Als advocaat verbonden aan Reinders Advocatuur B.V. houdt hij zich niet alleen bezig met het voeren van juridische procedures. Veel opdrachten gaan over het op de juiste manier managen van wijzigingen ten gevolge ontwikkelingen binnen het bedrijf zoals fusie, overname en harmonisatie of ten gevolge van wetswijzigingen. 

Daarnaast werkt André veelvuldig op het gebied van werkingssfeer van CAO’s en verplichte bedrijfstakpensioenfondsen. Vanuit ons netwerk worden we daarvoor vrijwel dagelijks benaderd door werkgevers, pensioenadvieskantoren en de met ons samenwerkende advocatenkantoren. Juridische procedures die nodig zijn om de belangen van de klant te dienen, voeren we al dan niet met onze partners.

André heeft in de loop der jaren vele expertises opgedaan. Zijn werkwijze is praktisch en ondernemend. Daarmee wijkt zijn aanpak af van anderen die veelal blijven steken in het in kaart blijven van de juridische mogelijkheden en de risico’s. André denkt “out of the box” en in oplossingen die buiten de standaard advocaten aanpak liggen. Veel ondernemers hechten hier grote waarde aan. Doorzetting en gerechtvaardigde strijdlust zonder de reele kansen uit het oog te verliezen is zijn credo.

Zijn studie Rechten, de Grotius specialisatieopleiding Bestuursrecht en de opleiding tot Pensioenfonds Bestuurder geschiktheidniveau B vormen een belangrijke basis voor gespecialiseerd advies.

 

 

Mary Reniers

Ik vind het leuk om complexe zaken uit te pluizen en die vervolgens te vertalen naar bij voorkeur slechts één A4'tje met een praktisch stappenplan. Regelmatig hoor ik: “Als jij het uitlegt, dan snap ik het”. En dat is precies waar ik blij van word. 

Disclaimer  |  Algemene voorwaarden | Klachten