Collectief Arbeidsrecht Pensioenrecht Verzekeringsrecht
Bedrijfstakpensioenfonds wet- en regelgeving

Mary Reniers

Ik ben op meerdere fronten actief. Binnen Reinders Reniers & Partners Pensioen Advies Beheer Communicatie beantwoord ik alle mogelijke arbeidsrechtelijke en pensioentechnische vragen van onze klanten. Ook ondersteun ik onze vaste klanten bij het inrichten, onderhouden van hun pensioenregeling en het maken van strategische keuzes. Ons kantoor beheert voornamelijk ingewikkelde pensioenregelingen van bedrijven die voortdurend in beweging zijn, dus dat is erg leuk.

Daarnaast ben ik onderdeel van het juridische team van Reinders Reniers & Partners Juridisch & Actuarieel Pensioenadvies. Daar doe ik consultancy opdrachten op projectbasis. Er komen voortdurend opdrachten binnnen voor werkingssfeeronderzoeken (CAO en BPF) of vrijstellingstrajecten.

Tot slot maak ik ook deel uit van het kennisteam van Reinders Advocatuur.

Mijn permanente honger naar kennis stil ik door te blijven studeren. Dat doe ik omdat ik het leuk vind, maar natuurlijk ook om die kennis dan weer te gebruiken in de dagelijkse adviespraktijk. Zo heb ik in 2013 de leergang Arbeidsrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam gevolgd. In Mei 2016 heb ik de opleiding geschiktheid pensioenfondsbestuur niveau B afgerond. In November 2017 heb ik het diploma van de postdoctorale Leergang Pensioenrecht aan de VU behaald.

André Reinders

André Reinders is advocaat bij Reinders Advocatuur BV. Hij heeft in de loop der jaren vele expertises opgedaan. Zijn werkwijze is praktisch en ondernemend. Daarmee wijkt zijn aanpak af van anderen die veelal blijven steken in het in kaart blijven van de juridische mogelijkheden en de risico’s. André Reinders denkt “out of the box” en in oplossingen die buiten de standaard advocaten aanpak liggen.

Disclaimer  |  Algemene voorwaarden | Klachten